Het bestuur

Het bestuur van de G.A. van der Lugt Stichting bestaat per 1 januari 2017 uit vier personen. De foto en functie van de vrijwillige bestuursleden vind je hieronder. Er is minimaal 1 vacature binnen het bestuur en bovendien zijn nieuwe vrijwilligers voor het werken in de natuurterreinen van harte welkom.

VACATURE(S)

Binnen het huidige bestuur is ruimte voor minimaal 1 nieuw bestuurslid. Wij zoeken een actieve vrijwilliger met gevoel voor natuur en landschap die bovendien ruim beschikt over vrije tijd.  Als bestuurslid  werk je samen met de huidige bestuursleden aan de mooie doelen van G.A. van der Lugt stichting. In overleg kijken we samen naar de invulling van jouw takenpakket. Graag vernemen wij daarom waar jouw interesses liggen. We nodigen je van harte uit om te reageren via info@vanderlugtstichting.nl onder vermelding van vacature bestuurslid.

Rogier Grondman – Geesteren (gld.), Voorzitter.

Joris Ernst – Lichtenvoorde, bestuurslid en beheerder.

Henk Graven

Henk Graven – Lochem, secretaris en penningmeester.

René Nijhof

René Nijhof – Arnhem,  bestuurslid, cultuur en streektaal.