Het bestuur

Het bestuur van de G.A. van der Lugt Stichting bestaat per 1 januari 2019 uit vier personen, waarvan één aspirant bestuurslid. De namen en functies van de vrijwillige bestuursleden vind je hieronder.  Daarnaast zijn er meerdere vacatures binnen het bestuur.

Joris Ernst, beheerder en bestuurslid

Henk Graven, secretaris en penningmeester

Rudie Roerdinkholder, aspirant bestuurslid

Rogier Grondman, voorzitter.

VACATURES

Binnen het huidige bestuur is ruimte voor meerdere nieuwe bestuursleden. Wij zoeken actieve vrijwillige bestuursleden met (enig) gevoel voor natuur en landschap die bovenal over vrije tijd beschikken.

Als bestuurslid  werk je samen met de huidige bestuursleden aan de mooie doelen van G.A. van der Lugt stichting. In overleg kijken we samen naar de invulling van jouw takenpakket. Graag vernemen wij daarom waar jouw interesses liggen. We nodigen je van harte uit om te reageren via info@vanderlugtstichting.nl onder vermelding van: ‘vacature bestuurslid’.