Financiƫle verantwoording

Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2017Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2017 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2016Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2016 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2015Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2015 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2014Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2014 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2013Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2013 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.

Jaarrekening G.A. van der Lugt stichting 2012Hierbij publiceert de G.A. van der Lugt Stichting het Rapport inzake de jaarstukken 2012 inclusief de Samenstellingsverklaring van de externe accountant. De jaarstukken zijn als PDF document te downloaden.